img_0543m
Panouri Decorative 2D/3D
Panourile decorative, la fel ca si piatra sau caramida decorativa, au menirea de a oferi un plus de calitate peretilor pe care sunt montate, astfel aveti parte de un perete amenajat si decorat intr-un mod cat mai placut cu putinta. Aceste panouri decorative de interior pot fi folosite la decorarea peretilor camerelor casei dvs, inclusiv a dormitoarelor, sufrageriilor, bailor sau bucatariilor, pentru ca puteti alege dintr-o gama extrem de variata de panouri decorative care sa satisfaca orice doleanta a dvs. Fabricam inclusiv panouri decorative care imita lemnul, piatra naturala, caramida sau marmura, astfel ca, indiferent de natura incaperii, o sa puteti alege produsul care sa se potriveasca cel mai bine in decor.

Noi combinam design-ul simplu, curat, inspirat de natura, cu o experienta remarcabila de taiere cu laser - rezultatul este un produs unic, care adauga eleganta si unicitate pentru orice mediu.

Colaboram cu designeri de interior si arhitecti, le oferim posibilitatea de a realiza solutii personalizate, cu o foarte buna functionalitate, cu efecte decorative spectaculoase.

Clientii nostri pot alege din colectia noastra de modele sau pot realiza propriile lor modele oricat de complexe ar fi acestea.

Producatorii de mobilier pot incorpora panourile perforate sau intarsiile ca fronturi de usi de mobilier, usi glisante, capete de pat, rame de oglinzi.


 

!

Panouri 3D Schultz

Schultz

Panouri 3D Schultz

Schultz

Panouri 3D Schultz

Schultz